ENKELE TIPS OM ZO SNEL MOGELIJK PROMOTIE TE MAKEN

1-Als je gaat solliciteren moet je een apepak met stropdas aandoen.
2-Gedraag je altijd serieus en fanatiek als je baas in de buurt is, zodra hij weg is kun je weer gewoon de kantjes er af lopen.
3-Wees goede vriendjes met elke voorman zodat die ook positief over je praten tegen je baas.
4-Zorg dat je baas denkt dat al je collega's jou mogen , ook al kunnen ze je wel schieten omdat je een grote bazepoeper/kontkruiper bent.
5-Probeer zo snel mogelijk in het bestuur van de personeelsvereniging te komen zodat je baas ziet dat je hart voor de zaak hebt.
6-Spreek je meerdere nooit tegen, ook al walg je van hem door zijn uitspraken.
7-Ga naar alles toe wat vanuit het bedrijf georganiseerd word :bazepoeper/kontkruiperfeestjes, expositiestands, sinterklaasfeest ook al heb je geen kinderen. Je moet altijd laten blijken dat je bij het bedrijf hoort en je er thuis voelt ! Ga zo dicht mogelijk bij je baas zitten (indien mogelijk op zijn schoot). Je moet wel snel zijn, want er zijn meer kapers op de kust !
8-Vergeet vooral niet om bij elke gelegenheid je apepak met stropdas te dragen zodat je net een belangrijk persoon lijkt.
9-Toon interesse in de hobby's van je baas en mocht zich een gelegenheid voordoen, ga dan eens in je vrije tijd kijken en het beste is om in dezelfde vereniging te gaan.
10-Als je meerdere een mop begint te vertellen of iets grappigs, moet je al vanaf het eerste woord beginnen te giechelen.
11-Zorg ervoor dat je op bazepoeper/kontkruiperfeestjes met de vrouw van je baas danst (vergeet die gedwongen grijns op je bek niet !) en zeg tegen je vrouw dat ze ook met je baas danst.
12-Als een collega een goed idee heeft, moet je zorgen dat jij dat als eerste aan je baas voorlegt zodat hij denkt dat jij als enige hersens hebt.
13-Toon je meelevendheid als er familie van je baas ziek is.
14-Doe net of je alles kan, ook al heb je 2 linkse poten. Als je iets niet kan, moet je het met een of andere smoes door een ander laten doen en er zelf met een zelfverzekerde grijns op je kontlikkerssmoel bij staan kijken zodat het net lijkt of je het beter kan.
15-Als je iets niet weet, mag je het nooit aan een ander vragen als je baas in de buurt is. Zodra je het weet moet je net doen of je het al lang wist.
16-Ga ook naar het favoriete vakantieland van je baas op vakantie zodat je daar met hem over kunt praten.
17-Als je een fout maakt moet je dat bij een ander in zijn schoenen schuiven.
18-Koop hetzelfde merk auto als je baas, ook al zit je dan tot over je oren in de schuld en heb je geen fatsoenlijk eten meer op tafel.
19-In het algemeen : zorg dat je de gevoelige snaar raakt bij je baas, als dat lukt is hij net zo verliefd op jouw als jij op hem !

Als je deze tips (er zijn er teveel om op te noemen) opvolgt, zul je gegarandeerd zeer snel over de rug van je collega's (die meer diploma's hebben en hun werk wel kunnen) promotie maken. Wij wensen je in elk geval veel bruine armen en veel succes toe ! Vergeet vooral het gezegde niet : wie werkt maakt fouten, wie geen fouten maakt maakt promotie !

P.S Als je zo graag promotie wil maken omdat nu je salaris elke maand op is, kun je misschien beter je wijf africhten, geen promotie maken en vooral mens blijven !

Het bovenstaande past precies op een A-4 en is dus geschikt om aan je collega's uit te delen die er voor in aanmerking komen. Je zult je misschien afvragen hoe het mogelijk is dat leidinggevende personen in dat gekontlik kunnen trappen, het antwoord daarop is even simpel als de vraag zelf : ze zijn zelf meestal ook zo omhoog geklommen en soort zoekt soort ! Ook geeft het mogelijk een flinke kick aan hun ego als er personen proberen om in hun kont te kruipen, voelen ze zich een hele hoge belangrijke piet en dus krijgt een kontkruiper een beloning omdat ie hun ego opkrikt.

Als je op zo'n bazepoeper/kontkruiper feest (personeelsfeest) zo'n groepje bazen en hun kontlikkers een hele avond bij elkaar ziet zitten met een gedwongen grijns op hun bek en veel gegiechel, lijken het wel een stel verliefde homo's die van hun zaad af willen. Het lijkt wel of die leidinggevenden een kittelaar in hun kont hebben, zo genieten ze van dat gekontlik.

Je aanwezigheid, kleding en je gedrag op zo'n feest geven je kans op promotie, wat je op de werkvloer presteert maakt niet uit.

Het is zelfs zo dat hoe harder en beter je werkt, hoe minder kans je hebt op promotie. Het zou namelijk stom zijn van een baas om iemand die goed en hard werkt promotie te laten maken, daar kun je beter een minder intelligente bazepoeper/kontkruiper met 2 linkse poten en een achterbakse grijns op zijn bek voor nemen die normaal toch al (bijna) niks presteert zodat de productie niet omlaag gaat. Tevens heeft iedereen daar al een hekel aan zodat het de sfeer ten goede komt als die promotie maakt.

Ik heb ook nooit kunnen begrijpen hoe sommige overdag zo'n kontlikker wel kunnen schieten en s'avonds op zo'n feest er gezellig mee aan 1 tafel gaan zitten en kunstmatig vriendelijk doen. Het beste is om zulke collega's zoveel mogelijk links te laten liggen en overal buiten te houden zodat je baas ook merkt dat iedereen er een hekel aan heeft. Als je zulke slijmballen als gewone collega's behandelt, is de weg voor promotie over jullie rug vrij.

Ook cursussen worden verdeeld op die feestjes, iemand die zich het zweet op zijn rug werkt en al zijn werk goed en vlug aflevert en zulke personeelsfeestjes niet bezoekt, zal normaal worden overgeslagen als er een cursus te verdelen is.

DIT WAS HET.