BESTE COLLEGA

Wij (je collega's) willen je even attenderen op de manier waarop je met anderen omgaat ! Het schijnt dat je niet op normale (menselijke) wijze met anderen kunt communiceren. We zouden het zeer op prijs stellen als je eens naar de oorzaak hiervan zoekt en je gedrag aanpast aan de mensen om je heen. Het komt voor dat iemand van nature een groot stuk sagerein is en daarom de hele dag gromt en snauwt tegen anderen en zo dwars als een kapmes is. Maar meestal is het omdat ze thuis een dominante en geldverslindende echtgenote hebben waar ze bang van zijn en dat moeten ze dan op hun collega's afreageren. Als dit bij jou ook het geval is, vragen wij je vriendelijk om je problemen thuis te laten en niet mee te nemen naar je werk. Wij kunnen het tenslotte ook niet helpen dat je tegen je zin ;
1-moet afwassen, dweilen, stofzuigen en de ramen moet zemen.
2-een apepak met een stropdas moet dragen.
3-net als een klein kind om zakgeld moet vragen van je eigen loon.
4-naar feestjes moet van schoonfamilie die je wel kunt schieten.
5-op feestjes moet dansen met je meesteres terwijl je zelf veel liever achter een pot bier blijft zitten.

Wij kunnen er ook niets aan doen dat je na al die jaren van hard werken nog steeds geen nagel hebt om aan je kont te krauwen, omdat je wijf een paar enorme gaten in haar poten heeft en zodoende al je zuurverdiende geld er door jaagt. Het is natuurlijk je eigen stomme schuld dat als je je wijf een machtiging geeft om je bankrekening te plunderen, het ook inderdaad gebeurd. Het is algemeen bekend dat je een kat nooit op het spek moet binden ! Om aan je problemen thuis een eind te maken, raden wij je aan om de machtiging van je wijf in te trekken en de eerste de beste keer dat je gleufdier weer begint te commanderen, er eens flink op los te rammelen, het schijnt enorm op te luchten !

Als je dat niet durft, wensen wij allen je nog heel veel sterkte toe in je verdere leven (je zal het nodig hebben) Als je inderdaad in het bezit bent (of andersom) van zo'n dominant gleufdier (wat wij wel bijna zeker weten) hopen wij allen dat je onze goede raad opvolgt zodat je in de toekomst een beetje vrolijker op het werk verschijnt en weer op menselijke wijze met anderen kunt communiceren net zoals vroeger voordat je door je meesteres werd afgericht ! Je moet 1 ding niet vergeten, je leeft ook maar 1 keer, dus je krijgt geen kans om het de volgende keer beter aan te pakken, je zult er nu verandering in aan moeten brengen als je die behandeling als straathond die je nu thuis krijgt niet erg comfortabel vind.

Veel sterkte, je collega's

TOE LICHTING:

Het bovenstaande past op een A-4 en kun je dus uitdelen aan sagereinige collega's, misschien dat het dan overgaat.(of het word tijdelijk nog erger)

Ik heb dit formulier in 1996 gemaakt en overal waar ik kwam met de vrachtauto, kreeg ik positieve reacties erop.

Ik heb bij verschillende bedrijven gewerkt waar er personen zoals hierboven omschreven rondliepen, maar 1 persoon waar ik bij gewerkt heb spande de kroon. Die kreeg elke week fl 25,- zakgeld en daar moest hij zijn hobby ook nog zelf van betalen. Nadat hij promotie gemaakt had (zie "Promotie") kreeg hij maar liefst fl 10,- opslag op zijn zakgeld. Je zou er bijna medelijden mee krijgen als het zijn eigen schuld niet was. Hij liep dan ook bij iedereen om een sigaret te schooien en zat er zelf nog om te lachen dat zijn gleufdier zoveel geld kostte. Als hij jarig was, nam hij een zelfgebakken cake mee naar het werk en beweerde dat die net zoveel kostte als een volle doos gebak van ons.

Het is wel opvallend dat juist zulke gefrustreerde en afgerichte sukkels zoals hier bedoelt altijd commentaar hebben tegen vrijgezellen dat ze bang zijn van een wijf omdat ze er geen hebben. Terwijl ze zelf staan te trillen zodra hun gleufdier haar laadklep opendoet. De pot verwijt de ketel dat hij zwart ziet ! Ik heb zulke sukkels ook nog nooit zien lachen, hetgeen er uitkomt is meer gedwongen gegiechel (hihihihihihihihihi) dat ze met veel pijn en moeite weten te produceren. Je kunt ook direkt zien dat ze weer uitgekafferd zijn door hun wijf omdat ze dan s'morgens met opgetrokken bovenlip op het werk komen en zo de hele dag blijven lopen. Het is bij zulke ook vaak zo dat bij elke gelegenheid waar hun wijf er bij is, ze samen (hij in opdracht) iedereen proberen te overtreffen met hun kleding en gedrag, volgens mij geloven zulke stelletjes echt dat ze bij een hogere kaste behoren.

Ik krijg wel eens de gedachte dat het een deel van de nederlandse cultuur is dat een echtgenoot zo met een (SM) meesteres/slaaf verhouding kort gehouden word. Wat in nederland vrij geregeld voorkomt op een feestje dat een echtgenoot uitgekafferd word door zijn meesteres zodat ze kan laten zien aan iedereen wie er de broek aan heeft, waarbij hij in zijn schulp kruipt, heb ik hier in de Filipijnen nog nooit meegemaakt en ik ben hier al op veel feestjes geweest.

Klagen over hun echtgenoot is vrij algemeen in nederland op een feestje, "Die doet dit !", "Die doet dat !", "Die is daar te stom voor !". Het enige waar ze niet over klagen is dat ze de volledige beschikking hebben over zijn salaris wat vaak aan onnodige nieuwe en dure modeverschijnsels gespandeerd word en vervolgens op eten bezuinigd moet worden.

Mocht een vrouw hier in de Filipijnen proberen op een feestje om haar man zo te kleineren, kon ze zeer waarschijnlijk om een kunstgebit en zou het bij 1 keer proberen blijven. Als ze hier een probleem hebben, praten ze dat thuis wel uit zonder toeschouwers er bij. Hier word er op een feestje gewoon gefeest en gepraat en gegeten en gedronken en gelachen, precies waar het voor bedoeld is.

Maar er is een oplossing gekomen van Sony voor zulke personen die zelf geen normale man/vrouw relatie kunnen/durven te creëeren waarbij je allebei je mond open mag doen en inspraak hebt op wat er gebeurt in en om het huis.

Klik hier voor de oplossing !

Print deze pagina door hier te klikken !Print deze pagina.

J.P.